Общинска администрация - Костинброд се раздели с вълнение с Любен Кънчев

1700 преглеждания

Общинска администрация - Костинброд се раздели с вълнение с Любен Кънчев

Общинска администрация Костинброд се раздели с досегашния заместник-кмет Любен Кънчев. От днес той официално встъпва в новата си длъжност като заместник-министър на туризма.

Всички от екипа на администрацията се събраха, за да изпратят и пожелаят късмет на Кънчев в новото поприще. В специална публикация на сайта на Община Костинброд колегите на Кънчев му благодарят за високия професионализъм, приятелското отношение и отзивчивостта.

„С г-н Кънчев са свързани само красивите и впечатляващи моменти в община Костинброд“, се казва в публикацията, в която са подчертани и многобройните проекти, които са реализирани в община Костинброд с негова помощ като заместник-кмет: социалните центрове, възраждането на вестник „Костинброд“, реновирането и подкрепата за църкви и културни средища, училища и детски градини,  организацията на фолклорни фестивали, спортни турнири,  празника на града. От местната администрация изтъкват и че Любен Кънчев има значителен принос за спечелването на отличия и награди за общината.

„Вие за колегите си сте човекът, който винаги ще намери решение, ще изслуша и даде съвет. Благодарим Ви за всичко!“, обръщат се от екипа на Община Костинброд към досегашния заместник-кмет и заявяват подкрепата си в професионалния му път занапред.

За да го изпратят към Министерството на туризма, кметът на Костинброд Трайко Младенов, неговите заместници, председателят на Общинския съвет, кметът на село Петърч Борислав Борисов и служители на Община Костинброд, се събраха в администрацията и връчиха символични подаръци на Любен Кънчев. От Трайко Младенов той получи документите за освобождаването си и вълнуващо признание за уважението и гордостта от съвместната им работа за община Костинброд.  

„Нашата съвместна работа предстои, с разконсервирането на късноримска резиденция “Скретиска” и с популяризирането на община Костинброд като туристическа дестинация“, заявиха на раздяла присъстващите.

EspressoNews  се присъединява към пожеланията за успех към г-н Кънчев в попрището му на заместник-министър на туризма!