Приятелска среща събра три пенсионерски клуба в Костинброд

1897 преглеждания

От Костинброд, Пазарджик и Долна баня

Три пенсионерски клуба проведоха втората си приятелска среща през изминалия уикенд. Неин домакин бе костинбродският Пенсионерски клуб „Люляк“, който посрещна в града ПК „Надежда” от град Долна Баня и ПК „Явор” от град Пазарджик. Теменужка Топалова – председател и Андрей Младенов - заместник-председател на ПК ”Люляк” приеха в Костинброд повече от 50 пенсионери.

Пенсионерската среща уважиха и официални лица, сред които заместник-министърът на туризма Любен Кънчев, Кметът на община Костинброд Трайко Младенов и председателят на Общински съвет-Костинброд- д-р Атанас Тенев.

С топли чувства Любен Кънчев изказа радостта си, че има възможност да гостува на своите приятели от ПК ”Люляк”. Той им пожела да развиват туристическите си дружества и да не спират да се събират заедно.

Кметът на община Костинброд на свой ред поздрави пенсионерите и им пожела здраве, дълголетие и много настроение. Младенов изрази надежда, че гостите ще останат с  приятни спомени от срещата и града.

Срещата на пенсионерските клубове бе изпълнена със забавление. За доброто настроение на всички гости се погрижиха дамите от ПК ”Люляк”, които представиха забавен скеч и изпълниха няколко песни. Музикален поздрав поднесе и Гергана Попгенова - първенец в „Парад на забавната детска песен-2017г.” и възпитаник в Дневен център за работа с деца на улицата.

EspressoNews