Първо ОУ „Васил Левски“ проведе традиционния си конкурс „Талант на годината“

945 преглеждания

Талант на годината е Изабел от 7 клас

Първо ОУ „Васил Левски“ проведе традиционния си конкурс „Талант на годината“. Конкурсът се проведе на 22 март, когато отбелязваме Първа пролет, и Международния ден на водата. Организатор на проявата е Ученическия съвет – ФУЧ „Гражданско образование“.

Журито беше съставено от представители от всички класове в Прогимназиален етап, както и бившата ученичка Пламена, учителят по физкултура Г. Митов и гост от СУ ,Д-р Петър Берон“. Учениците от най-голямото костинбродско училище взеха участие е съвместна дейност със своите връстници от Първо ОУ „Васил Левски“ по проект „Успех за теб“ –  проведоха дискусия на тема ,,Ролята на извънкласните дейности за мотивация на учениците".

Представиха се ученици от 5, 6 и 7 клас, като се изявиха с песни, танци и хумористични скечове. Учениците проявиха оригиналност, креативност, отговорно отношение и организаторски умения

Габриела от 7 клас, която е председател на Училищния парламент, обяви наградите. Талант на годината е Изабел от 7 клас, с акапелното си изпълнение на народна песен, разучена от самата нея.

1

2

3

5

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук