Десислава Стоева е фитнес инструктор и е привърженик на питателната и домашно приготвената храна. Тя е поредния финалист в първото издание на кулинарния конкурс „Сподели своя вкус с Espressonews“. Нейната екзотична баница с тиква бе най- харесваната рецепта през изминалата седмица.
Продукти:
- 1/2 пакет кори за баница (пълнозърнести или обикновени )
- Рендосана ан едро тиква
- Кокосова захар
- Олио
- Смлени фини овесени ядки
- Смлени орехи
- канела
Начин на проготвяне:
Всяка кора се поръсва с рендосана на едро тиква,
от изброените продукти по 1 суп.л. :
кокосова захар, олио (мазнина по избор, може и по-малко), смлени фини овесени ядки, смлени орехи, канела на вкус.
Всяка кора се навива на руло и се подрежда в тава. Най- добре застлана с хартия.
Пече се 180 градуса до зачервяване.
Да ви е сладко!
С кулинарния конкурс „Сподели своя вкус с Espressonews“ даваме възможност за изява на всеки любител на домашно приготвената храна и нейното стилно представяне! Ако желаете да се включите в конкурса и Вие вижте правила и условия за участие.
EspressoNews