Какво по-хубаво от една бърза и лесна рецепта, която в същото време е и много полезна? EspressoNews Ви предлага да опитате тази екзотична рецепта със сьомга и ананас и да се насладите на невероятния и вкус.
Пикантни шишчета със сьомга и ананас
Необходими продукти:
1/2 кг сьомга
200 г ананас
2 с.л. чили сос
1 с.л. бял винен оцет
сол
Начин на проготвяне:
Сьомгата се нарязва на хапки и заедно с нарязаният на едри парчета ананас се маринова в разбитите чили сос, бял винен оцет и сол. Продуктите се нанизват на шишове и се пекат на грил до пълна готовност. Шишчета с ананас се поднасят топли с гарнитура от свежа салата, поръсени със запечен сусам.
EspressoNews