ДЦРДУ-Костинброд отпразнува своя 16-ти рожден ден

739 преглеждания

На 12 август, Дневен център за работа с деца на улицата-Костинброд отбеляза своята 16-та годишнина. Дневният център отпразнува рождения си ден с ярки емоции, весели игри, танци и пъстра празнична програма, за които съдействаха приятелите им – клоунът Роско и неговото пухкаво зайче. Децата донесоха радост на всички присъстващи, участваха активно в тържеството, ядоха вкусна торта и прибавиха още един приказен ден в историята на Центъра.

 1

Празникът уважиха и кметът на община Костинброд – Трайко Младенов - кмет на община Костинброд, неговият заместник – Александър Ненов и служители от отдел “Образование, младежки политики, спорт, култура и социални дейности”.

Кметът Младенов, поздрави всички деца и целия екип на центъра, като заяви, че общината и ръководството винаги ще бъдат верни приятели на децата, че ще са подкрепа и движеща сила за социалния живот в община Костинброд. Той пожела на всички малки и големи – здраве и много новия знания, сбъднати мечти и искрени детски усмивки.

2

Заместник-кметът Ненов изказа благодарността си за многогодишното сътрудничество и съвместната работа, за възможността децата да имат място, на което да се чувстват свободни да изразяват себе си. Подчерта, че ще продължават да работят за развитието на децата и тяхната социална интеграция, както и за услугите в помощ на всички граждани.

Директорът на Центъра – Светослава Иванова също поздрави своите възпитаници с призив за добро приятелство и споделеност, защото всичко придобива смисъл, когато имаш на кого да разчиташ. Тя благодари на ръководството на Общината за съдействието, помощта и вярата в общата мисия – да направят децата щастливи.

3

4

5

6

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук