Първият магазин „Аванти“ отвори врати в Костинброд

556 преглеждания

Търговският обект се намира на улица „Детелина“

На 22 юни, първият магазин „Аванти“ отвори врати в Костинброд. Търговският обект се намира на улица „Детелина“, в града и бе открит с водосвет за здраве, отслужен от отец Николай и отец Харитон от храм „Св. Св. Кирил и Методий“.

Сред присъстващите на събитието бяха и кметът на община Костинброд – Трайко Младенов, общинският съветник – Борислав Здравков, председателят на клуб по борба „Белица“ – Димитър Ценков, както и приятели на собствениците на магазина – Десислава и Кирил.

Магазинът е най-новото попълнение в търговска верига „Аванти“ и е единственият магазин в община Костинброд. Търговският обект ще предлага на своите клиенти качествени продукти, ниски цени и голям избор от артикули. В магазин „Аванти“, сред уютната обстановка и чудесното отношение на служителите, всеки клиент ще се увери лично, че евтиното може да бъде и качествено – рафтовете и витрините на магазин „Аванти“ са претрупани с артикули, които са доказателство за това, а всеки ден за любителите на промоции ще има нови изненади. Актуалните цени и промоции можете да следите на Фейсбук страницата на верига „Аванти“.

1

2

3

4

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук