Седмичен хороскоп: 09 – 15 септември

4501 преглеждания

Вижте какви предизвикателства предстоят тази седмица

Ето какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

ОВЕН: За представителите на зодия Овен тази седмица може да се развие нееднозначно. Вашите отношения с близките хора ще са отлични. Препоръчва се да прекарвате повече време със семейството. Възможно е да ви посети близък роднина, който ще ви донесе голяма радост. Това е добро време да организирате празнично събитие у дома. Ако нямате конкретен повод като рожден ден или юбилей, можете сами да създадете такъв повод. В същото време се препоръчва да насочите максимално внимание към здравето си. Възможни са настинки и възпалителни заболявания. Колкото по-подреден е вашият начин на живот и околното ви жизнено пространство, толкова по-добре ще се чувствате. И обратно – колкото повече хаос в режима ви и повече безредие в дома и на работното място, толкова по-лошо ще бъде здравословното ви състояние. В края на седмицата е изключително подходящо време за любов и брак.

♉ ТЕЛЕЦ: За представителите на зодия Телец тази седмица може да се развие нееднозначно. Препоръчва се да проявите гъвкавост в отношенията си с хората от обкръжението си. Това е добро време за възобновяване на прекъснати преди това връзки. Възможно е случайна среща на улицата или в транспорта с бивш познат да ви накара да си спомните миналото и да осъзнаете, че този човек е важен за вас и искате да продължите комуникацията. Това е период за разрешаване на всички нерешени въпроси от миналото. Също така, може да проявите неочаквана щедрост. Ще сте готови да похарчите всичките си пари за подаръци за любимия човек. В категорията на любимия човек могат да бъдат включени не само партньори, но и деца. И ако не внимавате, към края на седмицата може да се окажете без финансови средства. В края на седмицата е чудесно време за регулиране на ежедневния ви режим. Това е период, който благоприятства лесното и без насилие над себе си подобряване на живота. И правилният режим на деня е точно от това, с което трябва да започнете.

БЛИЗНАЦИ: За представителите на зодия Близнаци тази седмица може да се развие нееднозначно. Препоръчително е да проведете пълна инвентаризация на движимото и недвижимото си имущество. Добре е да оцените финансовите си възможности. Ако имате дългове, ще можете да намалите нивото на задлъжнялостта си. Въпреки това, може да нямате ясна представа за реалните нужди и потребности на членовете на семейството. Може да ви се струва, че им е необходима вашата грижа и внимание, и безкористна любов. В действителност обаче те може да очакват от вас практическа помощ при решаване на конкретни битови въпроси. Първоначалното неразбиране може да доведе до конфликтни ситуации. Преди да предприемете нещо, първо спокойно поговорете с членовете на семейството и изяснете техните основни нужди и потребности. В края на седмицата е чудесно време за влюбените. Тези, които са в брак и чиито чувства са отслабнали от навика, могат да усетят съживяване и обновление на чувствата си.

РАК: Представителите на зодия Рак тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Това е благоприятно време за преразглеждане на отношенията с приятели, приятелки и познати. Настъпил е моментът да проявите здравословен егоизъм и да помислите за себе си, за това, какво ви липсва, за да бъдете по-успешни. Също така може да преоцените отношението си към забавленията и безгрижното прекарване на времето. Времето трябва да се разпределя разумно. На първо място трябва да се занимаваме с важните задачи и работа, а след това може да отделяте време за забавления и почивка. Сега сте в състояние да осъзнаете тези моменти и да ги коригирате. Препоръчително е да се въздържате от нови запознанства и да намалите контактите с околните. Причината е, че в момента може да се сблъскате с хора с нечестни намерения. Въздържайте се от провеждане на тайни разследвания и изясняване на отношения. В края на седмицата обърнете максимално внимание на семейството си. Това е темата, с която с удоволствие ще се занимавате, влагайки време и усилия.

ЛЪВ: Представителите на зодия Лъв тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Можете да постигнете успех в изучаването и практикуването на духовни техники като цигун, йога, медитация, молитви или пеене на мантри. Ако проявявате интерес към духовните практики, насочени към постигане на вътрешна хармония и успех във външния свят, сега е подходящ момент да се заемете с тяхното изучаване. В същото време е добре да се въздържате от планиране. В момента сте склонни да виждате своите перспективи в заблуждаваща светлина и да си изграждате илюзии относно определени цели. Това може да доведе до нереалистични проекти или празни фантазии. Освен това в този период бъдете внимателни при поддържането на приятелски отношения, особено влизането във финансови взаимоотношения, като даване и вземане на пари назаем е нежелателно. В края на седмицата ви очаква изключително успешен период за творческа реализация. Ще бъдете способни на неочаквани и оригинални постъпки, с които постоянно ще изненадвате приятно околните.

ДЕВА: Представителите на зодия Дева тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Препоръчително е да отделите повече време за учене и обмяна на мнения с приятели. Търсете хора, които се интересуват от същите теми и въпроси като вас. Вашата сила сега е в приятелите и съмишлениците. В същото време може да се наложи да преразгледате своите предишни цели и задачи. В даден момент може да осъзнаете, че вашите стремежи са илюзорни поради променящите се външни обстоятелства, които още повече ви отдалечават от това, към което се стремите. Възможно е, след като осъзнаете това, да започнете да си поставяте по-реалистични цели. Това е доста труден период за изграждане на отношения с родителите и ръководството на работа. В края на седмицата обаче финансовото ви положение може значително да се подобри. Могат да постъпят пари от няколко източника: от основната работа, от частни проекти или помощ от роднини. В резултат на това възможностите ви за покупки ще се увеличат значително.

ВЕЗНИ: Представителите на зодия Везни тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Може да дочакате изпълнението на някое ваше заветно желание. Това може да бъде благоприятно стечение на обстоятелствата, при което всичко ще се нареди по най-добрия начин за вас. Може да се насладите на приятни запознанства, подаръци, изненади, парични бонуси или дори печалби от лотарията. Дела, свързани с кариерата, ще се развиват успешно, а отношенията с ръководството ще бъдат доверителни. От друга страна, може да ви бъде трудно да реализирате намеренията си поради възпрепятстващи фактори. Най-вероятното препятствие може да бъде влошаване на вашето здраве. Грип или настинка с висока температура могат да ви принудят да останете на легло, да вземете болничен и да се лекувате – в такъв случай активната дейност ще бъде на заден план. Имунитетът ви може да бъде отслабен през тези дни. В края на седмицата обаче ще се усилят вашите интелектуални и предприемачески способности. Ще можете бързо и безгрешно да преценявате варианти, намирайки най-оптималните решения.

СКОРПИОН: Представителите на зодия Скорпион тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Това е прекрасно време за развитие на партньорските отношения. Освен брачния съюз, можете успешно да напреднете в сферата на деловото партньорство. Също така, този период е благоприятен за онези, които учат във висши учебни заведения, колежи или преминават курсове за повишаване на квалификацията. Най-сложната тема през седмицата може да бъде свързана с напрежение с някой от приятелите или приятелките ви. Възможно е да забележите промяна в поведението на някого от тях. Не са изключени конфликтни ситуации, свързани с общи сексуални предпочитания, когато приятел или приятелка започват да се съревновават с вас за вниманието на човек, който ви харесва. В края на седмицата се постарайте да избягвате спорове с членовете на семейството си, особено с родителите, дори ако те ви пречат в някои от вашите дела. Вашите доходи могат значително да нараснат благодарение на допълнителна работа.

СТРЕЛЕЦ: Представителите на зодия Стрелец тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Може да се наложи бързо да реагирате при вземането на оперативни решения, като най-вероятната тема, изискваща такива решения, ще бъде свързана с финансите. Ако сте планирали да получите банков кредит, успехът ще бъде на ваша страна. Може да почувствате засилване на сексуалните нужди и при определени обстоятелства да започнете служебна романтична връзка с човек на по-висока позиция. В същото време тази седмица може да увеличи напрежението в брачните ви отношения. Нещо в поведението на партньора може да ви се стори странно и неразбираемо, което да стане причина за ревност и подозрения. В отношенията с приятелите също може да изпитате нестабилност с чести промени в настроенията и симпатиите. В края на седмицата ще бъде добре да се занимавате с обновяване и реализиране на перспективни идеи. Може да се впуснете в смели планове.

КОЗИРОГ: Представителите на зодия Козирог тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Възможно е да успеете да постигнете хармонични отношения с партньорите си. Вашият брачен съюз може да получи „второ дихание“. Ако сте в брак от много години, тези дни могат да внесат ново оживление във вашите чувства, сякаш се влюбвате отново в партньора си. Важна роля за хармонията в отношенията може да играе партньорът, проявявайки готовност за компромиси. Това е добро време за посещение на развлекателни и празнични събития, за творчество, учене и почивка. От друга страна, може да имате доста ангажименти и грижи, свързани с обучение или някакво пътуване. Възможно е да се наложи да прекарате много време в официални институции за уреждане на документи, като не са изключени бюрократични забавяния и трудности при получаването на тези документи. В края на седмицата може да получите предложение за по-висока и престижна длъжност. В момента сте в състояние обективно да прецените ситуацията и да вземете правилните стратегически решения.

ВОДОЛЕЙ: Представителите на зодия Водолей тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. През първата половина на седмицата е отличен момент за въвеждане на ред в ежедневието и борба с вредните навици. Може да почувствате желание да създадете идеална чистота и ред в обкръжаващото ви пространство – вкъщи и на работното място. Живот по оптимален режим и без вредни навици може да се закрепи в паметта на тялото ви, което ще направи поддържането на такъв начин на живот по-лесно в бъдеще. Това също е подходящо време за придобиване на домашни любимци и грижи за тях. В същото време, тази седмица нараства вероятността от извънредни ситуации, свързани с технически повреди, аварии и травматични инциденти. Спортистите е добре да се въздържат от участие в състезания, включващи елементи на силова борба. В края на седмицата заемете ролята на наблюдател – това може да се окаже напълно достатъчно за постигане на успех, тъй като обстоятелствата могат да се развият във ваша полза.

РИБИ: Представителите на зодия Риби тази седмица могат да се сблъскат с двусмислена ситуация. Романтичните отношения могат буквално да ви завъртят главата. Ако сте самотни и отдавна мечтаете за любов, в тези дни се старайте да не оставате вкъщи, а по-често да посещавате празнични събития, клубове, танцови площадки или концерти. Създайте около себе си шумна, весела и празнична атмосфера или се озовете на места с такава атмосфера. Това бързо ще окаже положително въздействие върху личния ви живот. Възможно е неочаквано романтично запознанство или любов от пръв поглед, когато ще ви се стори, че сте срещнали своя идеал. В същото време, обвързаните мога да бъдат обезпокоени от поведението на брачния партньор. Може да не сте сигурни дали можете да разчитате на опора и подкрепа в семейството. В края на седмицата ще е успешно време за тези, които почиват на море. В този случай вероятността от романтично запознанство се увеличава, като това запознанство бързо може да прерасне в курортен роман. Възможно е човекът, с когото ще се свържете романтично, да ви се стори идеален.

Източник: astrostar.eu, Снимка: freepik.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук