Пелети на промоционални цени от „Топ Еко Пелет“

12484 преглеждания

Промоцията е валидна за периода от 1 до 10 септември 2023 г.

От 1 до 10 септември 2023 г., „Топ Еко Пелет“ дава възможност на своите клиенти да закупят пелети за предстоящата зима с 5% отстъпка от продажната цена. Мястото, от което може да ги закупите, е производствена база на „Топ Еко Пелет“ в град Сливница, на адрес: ул. „Иван Вазов“ 78.

Промоцията е във връзка с възстановяването на дейността на фабриката за пелети в Сливница.

На 18 август /петък/, от 19.00 ч., в двора на базата ще бъде направено и официално откриване на подновената дейност. Събитието ще бъде ознаменувано с концерт на поп-фолк дивата Камелия и изпълнения на детска вокална група „Палави ноти“, трио „Елеганс“ и др. Входът е свободен.

„Топ Еко Пелет”  е дървообработваща фирма, учредена през 2018 г. Фирмата е разположена върху площ от 5 000 кв. м, в горския район на град Сливница. Суровината, която използва е бял бор. Компанията разполага с напълно автоматизирана поточна линия и модерно оборудване. През 2023 г., „Топ Еко Пелет“ възобнови своята дейност след период на прекъсване, като собствеността й е придобита от „ГЕАТЕРМ“ АД. Само за няколко месеца, новият собственик поднови производството на качествени пелети и готов обезпечи нуждите на потребителите на този продукт за Софийска област и региона.

„Топ Еко Пелет” контакти:

+359 887 233 665

e-mail: topecopellet@gmail.com   

http://www.topecopellet.com/ 

https://www.facebook.com/topecopelletltd/ 

linkedin.com/company/topecopellet

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук