С празничен спектакъл, НУ „Отец Паисий“, с. Драговищица отбеляза края на учебната година

1438 преглеждания

Възпитаниците на училището представиха впечатляваща и емоционална програма

Ученици, родители и гости се събраха в големия салон на НЧ „Георги С. Раковски 1928“, с. Драговищица, за да отпразнуват края на учебната година. Водени от своите учители, възпитаниците на училището представиха впечатляваща и емоционална програма, изпълнена с песни, танци и театрални постановки. Присъстващите родители и гости на тържеството останаха възхитени от изключителната подготовка на децата и прекрасните им изпълнения на сцена.

Специални гости на събитието бяха кметът на община Костинброд – Трайко Младенов, неговият заместник – Александър Ненов, кметът на село Драговищица – Албена Виденова, Иван Иванов – общински съветник от Драговищица, Светослав Иванов – директор на ПГВМСС „Свети Георги Победоносец“, град Костинброд,  Александър Евтимов – директор на СУ „Д-р Петър Берон“, град Костинброд, директори на институции и учители.

След финалните изпълнения на децата, директорът на училището в Драговищица – Юлияна Лозанова раздаде книжки и грамоти на всички деца и специални награди на техните учители.

Присъстващите бяха поздравени от кмета на община Костинброд – Трайко Младенов, който в своето слово спомена всички онези трудни моменти,  през които премина ръководството на общината и ръководството на училището, и всички борби да се запази тази свята за драговищенци институция. Кметът Младенов подчерта, че няма да допусне затваряне на училището, а напротив тепърва ще се развива и обновява образователната инфраструктура.

„Самият факт, че в залата присъстват директорите на най-големите училища на територията на общината показва уважението към вас като директор, вашият екип и нивото на образование, което давате в най-малкото училище на територията на общината. Най-големите и най-малките заедно –  това е моделът за успешно сътрудничество и приемственост на учениците” , заяви  кметът на община Костинброд.

Поздрав към учениците и техните учители отправи и кметът на село Драговищица, Албена Виденова.

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук