Село Голяновци отпразнува на Кръстовден

3894 преглеждания

Проведе се традиционният събор на селото

На 14 септември, в село Голяновци се проведе традиционният събор в центъра на селото. Кметът на село Голяновци – Симеон Спасов посрещна официалните гости в лицето на кмета на  община Костинброд – Трайко Младенов, д-р Атанас Тенев – председател на  Общински съвет-Костинброд, Александър Ненов – зам.-кмет на община Костинброд и общинските съветници Даниела Станкова и Иван Иванов.

Трайко Младенов и Симеон Спасов поздравиха жителите и гостите на събора в селото и изтъкнаха, колко много се направи в Голяновци през последните няколко години, от смяната на водопровода, през обновяване на кметството, нов пенсионерски клуб и още много инициативи, водещи до подобряване живота на всички живеещи в Голяновци.

Кметът Младенов заяви: „Село Голяновци има изключителен кмет и жители. Това е най-задружното село в общината. Доказва го и днешния пълен площад и усмивките на хората. Направихме много в селото! Остава ни един ангажимент след водопровода, а то е цялостно асфалтиране на всички улици в селото! Проектът е готов и ще се борим за неговото реализиране.“.

Всички присъстващи бяха поздравени от ТС „Хоп-троп“ при читалище „Елин Пелин 1930“,  с. Голяновци и специални гости от Формация „Тъпан бие, гайда свири“, с разнообразие от танцови и музикални изпълнения, а за доброто настроение на всички се погрижи и оркестър „Трафик“.

Източник и снимки: Община Костинброд

Източник и снимки: Община Костинброд

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук