Детският хит „Вълчан“ на вокална група „Палави ноти“ вече има собствен клип

2025 преглеждания

Образите на приказните герои и най-вече на главния герой Вълчан са представени по съвременен и забавен начин.

Детският хит „Вълчан“ на „Палави ноти“ вече има собствен клип. На 29 октомври, вокална група „Палави ноти“ и солистите Никола Николов и Рая Рангелова, с любезното съдействие на СУ „Летец Христо Топракчиев“, снимаха клип към песента.

Песента „Вълчан“ по музика и текст на Яна Иванова и аранжимент на Щерион Пилидов бе представена от Никола, който е възпитаник на СУ „Летец Христо Топракчиев“, на международния фестивал „Златни искри“ през месец юни в град Варна и получи трета награда за авторска композиция.

„Идея за клип към песничката се появи веднага, както и съмишленици за реализирането му. Това са режисьора Николай Мутафчиев, оператора Калоян Бояджиев, актьора Китодар Тодоров и прекрасната Марина Драгомирецкая - хореограф по целия сценарий. Децата бяха въодушевени от идеите на режисьора, от атмосферата по време на снимки, а Никола влезе блестящо в образа на Вълчан. Благодарности на целия екип, на родителите вдъхновители, на школа „Бекирски“ и на г-жа Мая Карамфилова - директор на СУ „Летец Христо Топракчиев.“, сподели за EspressoNews Венелина Петрова - вокален  педагог на детска вокална група „Палави Ноти“.

EspressoNews

Снимки: ВГ "Палави ноти"