Стъпвай смело, момиче!

1239 преглеждания

Ако следите профилите ми в Инстаграм и Фейсбук, вече сте разбрали, че миналата седмица бях в любимата си Италия! Този път дестинацията беше морска и островна, а именно Сицилия. Нека бъда откровена, представях си мястото с повече зеленина и бял пясък, но приличаше на пътя между Гранд Каньон и Вегас – пусто и сухо. Храната, виното и пенливото просеко компенсираха недостатъците и почивката придоби желания привкус! Другото, с което Италия  винаги ме е впечатлявала, е историята, която носи и показва чрез внушителните си стари сгради, статуи и вековното си величие. Сицилия се оказа доста интересно място, най-вече, защото за първи път видях активен вулкан – Етна. Отседнахме в града Сиракуза и непрестанно се захласвах по многобройните запазени храмове и акрополи на древногръцки градове. Навсякъде имаше известните римски мозайки, красиви катедрали и църкви.

Опаковайки багажа, попрекалих - дори на летището ми направиха забележка! Сложих много дрехи, защото във въображението ми обстановката щеше да е по-шумна и интригуваща. Танци до сутринта, много млади хора, парти на яхта и пр. Е, не беше точно така, но се радвам, че успях да разходя новите си съкровища от колекцията с обувки, които събираха погледите из града.

Сещам се за един цитат на Кари Брадшоу - “кралицата” на обувките, на Ню Йорк и  необвързаните, еманципирани жени. Фразата гласеше, че понякога трудно се върви в обувките на необвързано момиче, затова са нужни специални обувки, които да правят разходката по-приятна. Може би тези „Scintillation” са моето спасение в света на жените, които са сами, вечно бързат нанякъде и се справят с всичко. Има си и плюсове, повярвайте ми:

  • Моделът привлича погледите не само на мъжете, но и на жените ценителки, а това добавя самочувствие.
  •  Цветът е различен, допълнително подчертава екстравагантността и стои страхотно на кожа със загар.
  •  Издължават краката, което автоматично е помощник на едно необвързано момиче, за да приковава погледи! (Шегувам се)
  •  Достатъчно високи са, че да се качиш на стола вкъщи и сама да си смениш изгорялата крушка.
  •  Дебелият ток и подметка провокират съзнанието на всеки един с уникалния си дизайн.

Споделям гордо, че сама се справям с почти всичко без ничия помощ. Стъпвам смело, благодарение на обувки като тези, които ми добавят самочувствие, правят ме доста по-висока, а за моите 164 см това си е голям плюс и са супер красиви! Призовавам съзнанието ви за мисълта, че абсолютно всяка жена заслужава едно такова бижу в гардероба си. А при вида на тези Ingiliz нямаше как да не се сетя за думите на Мерилин Монро: “Дайте на едно момиче правилните обувки и то ще завладее света!”.

Ивелина Кирилова