Започна модернизация на материалната база за предоставяне на социални услуги в община Драгоман

855 преглеждания

Периодът на реализация на проекта е 5 месеца

Започна изпълнението на проекта „Модернизация на съществуващата материална база за предоставяне на социални услуги в община Драгоман”, който включва доставка и монтаж на 7 броя климатици за нуждите на Кризисен център – гр. Драгоман и доставка и монтаж на 9 броя климатици за нуждите на Център за настаняване от семеен тип (ЦНСТПЛФУ) – с. Калотина, община Драгоман.

Наличните до момента стари климатици – 6 бр. в ЦНСТПЛФУ Калотина и 4 бр. в КЦ Драгоман, ще бъдат демонтирани за собствена сметка от фирмата изпълнител. Проектът е на стойност 50 000.00 лв. и се финансира от Фонд „Социална закрила“. Бенефициентът ще осигури 5 000.00 лева съфинансиране, а средствата от Фонда са 45 000.00 лв.

Периодът на реализация е 5 месеца, като целите на проекта са повишаване качеството на живот, осигуряване на индивидуализирана подкрепа за водене на относително самостоятелен и независим живот чрез модернизиране на оборудването и обзавеждането и подобряване условията за 14 потребители, настанени в резидентната услуга Център за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Калотина и 10 потребители, настанени в резидентната услуга Кризисен център за деца в гр. Драгоман.

Снимка старт проект

Снимка 1 старт проект

Снимка 2 старт проект

Снимка 4 старт проект

Снимка 3 старт проект

Източник и снимки: Община Драгоман

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук