СкандаУ с грандиозен концерт в зала „Арена Армеец“ в София

2443 преглеждания

„Виж ме мамо, успях!“

На 6 април в зала „Арена Армеец“ се състоя концерта на популярната рап група „СкандаУ“. Специални гости бяха Тодор Георгиев, Кристиана Асенова, Деян Славчев (по-известен като Део), Лео Бианки, Дичо Христов, Ивайло Иванов - Играта, Борис Солтарийски, Светозар Христов, Кристиан Танев, Венцислав Роланд (Вензи), Павел Колев и Христо Стефанов (Ицака), Радослав Радославов - Руди, Дулислав Дулев - Дули, Александър Митов – Муден и Асен Кукушев, които са част от групата „RDMK”. Сред специалните гости бяха също Алисия и Атанас Колев.

Концертът откри DJ Mati, който загря тълпата. Водещ на събитието беше Дулислав Дулев. Залата беше препълнена с фенове, които носеха шапки, тениски и ленти за глава с логото на групата. Концертът започна в 20:00 с изпълненията на специалните гости. Едва час след това Йонислав Йотов (Тото) и Лъчезар Евтимов (Лъчо) се появиха на сцената. Публиката ги посрещна с бурни увации, крещейки: „СкандаУ Боговете!“. „Replay” беше първата изпята от тях песен. След нея последваха „Кокаина“, „Къш, къш“, „Ангели и демони“, „Карамбол“, „Моят рай“, „Арабия“, „Но!“, „Мафия“, „Чужди усмивки“, „Без да пие“, „Спомен от рана“ и няколко от съвместните им песни с част от специалните гости.

Изпълнението на песента „Катран“ разчуства както зрителите, така и Тото и Лъчо. Преди да я изпълни, Лъчо се обърна към всеки един от нас с молбата да се огледаме и да се замислим какво ще направим, ако хората около нас в момента, утре ги няма. Благодари на майка си, погледна я и заяви: „Виж ме мамо, успях!“. С  тези си думи той успя да грабне публиката. Хората плачеха и се прегръщаха.

Към края на концерта Тото изказа благодарност на феновете си за това, че са тук, носещи дрехи, на които пише: „СкандаУ“. Каза, че по-рано днес пред залата е имало жена, която е продавала ленти за глава без да е получила разрешение от групата за това. Помоли ни на излизане да си купим нещо от нея и да я зарадваме. След това запя най-хитовата си песен, а именно „Чужди усмивки“.

Концерта приключи по-рано от очакваното, което накара феновете да се усъмнят и да закрещят от скамейките: „Още, още, още!“. Оказа се, че „СкандаУ“ са се надявали точно на тази реакция. „Хайвера“ беше песента, с която групата отново се качи на сцената, а след това изпяха повторно и „Кокаина“.

Вечерта завърши с ликуването на феновете, крясъците из софийските улици за „скандалните божества“ и малкото задръстване на булевард „Асен Йорданов“.

Материалът е изготвен от Вероника Титрийска, ученичка в ППМГ „Акад. Иван Ценов“ гр. Враца, за ученическия проект на EspressoNews - „Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома

„Работилница за репортери 2019 - Пътят към дома“ се провежда под патронажа на българския евродепутат Ева Майдел и с любезното съдействие на:

RollplastAQ MagnitАвтошкола ВасилевиУНСС360 Creative BulgariaVolontime

Медийни партньори на конкурса са: 

NOVAБНТBulgaria ON AIRсп. Мениджърnoviteroditeli.bgobekti.bgTeen Station

Партньор и домакин на церемонията по награждаване на призьорите в „Работилница за репортери 2019  Пътят към дома“: Община Враца