Трета поредна победа на ФК Драгоман в ОФГ София Запад

2857 преглеждания

Граничарите разгромиха Торнадо Безден като гост с 6-0

В мач от 12 кръг на ОФГ София Запад гостуващия ФК Драгоман записа нова убедителна победа, този път над Торнадо Безден с 6:0. Мачът се игра на терена в костинбродското село Драговищица тъй като терена в Безден не се подържа и е негоден за провеждане на мачове.
 
ФК Драгоман не даде никакви шансове на символичния си домакин, като до края на първото полувреме резултатът стана 4-0. Първо, точен за 1:0 бе Цветослав Димитров, след асистенция на Мариан Чавдаров Китанов. Вторият гол бе дело на Мариан Марианов Китанов след подаване на Роберто Соколов. Голмайсторът на втория гол Китанов, се превърна в асистент за третото попадение, което реализира Димитър Алексиев. До края на първата Цветослав Димитров отбеляза втория си гол за 4:0, който бе идентичен на първия -след асистенция на Мариан Чав. Китанов.
 
Гостите от Драгоман понамалиха темпото през второто полувреме, но въпреки това вкараха още две попадения. Първо точен бе Станимир Никифоров след асистенция на Димитър Алексиев, а крайното 6:0 оформи Мариан Чавдаров Китанов след подаване отново на Димитър Алексиев.
 
Победата е трета поредна за отбора на Драгоман от началото на пролетния полусезон. Торнадо Безден пък продължава да няма точков актив този сезон и се е закотвил на последното десето място в класирането.  В следващия кръг Драгоман приема лидера Спортист Своге, като се очаква това да е първото домакинство на новия стадион на "граничарите" у дома. Торнадо Безден отново, ще играе в Драговищица в гостуване на местния Спортист. 
 
Ангел Лазаров