От 15 до 27 август: Възможни смущения на електрозахранването в община Костинброд

9204 преглеждания

Смущенията ще са поради ремонт на съоръжения

Поради ремонт на съоръжения на Електроенергийния системен оператор /ЕСО/ от 15 до 27 август 2024 г. са възможни смущения в електрозахранването на населени места в община Костинброд, Софийска област.

Държавният Електроенергиен системен оператор (ЕСО) е уведомил ЕРМ Запад, че в периода 15-27 август 2024 г. ще осъществи ремонтни дейности по електропроводи 110 кV в подстанция „Костинброд“ , които налагат промяна в схемата на електрозахранване на потребителите на електроенергия.

Поради ремонта на съоръженията, собственост на ЕСО, за периода от 08.00 ч. на 15.08.2024 г. до 18.00 ч. на 27.08.2024 г. са възможни смущения на електрозахранването на територията на населени места в община Костинброд: гр. Костинброд, с. Безден, с. Градец, с. Богоьовци, с.Голяновци, с. Опицвет, с. Петърч. с. Понор. с. Дръмша, с. Дреново, с. Бучин проход, с. Драговищица.

Информация за районите, в които предстоят планирани прекъсвания, тяхната продължителност, както и дали конкретен адрес попада в обсега им, може да бъде намерена на сайта на ЕРМ Запад, в секция Прекъсвания.

Източник: Община Костинброд, Снимка: pixabay.com

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук