Необходими продукти:
2 банана
1 чаша захар
половин чаша неосолено разтопено масло
1 чаена лъжичка ванилов екстракт
¾ чаша брашно
¼ чаша какао на прах
⅛ чаена лъжичка сол
половин чаша фъстъчено масло
Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната до 350 ° F / 180 ° C.
2. В удобен съд смачкайте бананите с вилица. Добавете захарта, ½ чаша масло и ванилия и разбъркайте докато се смесят. Добавете брашното, солта и какаото и разбъркайте добре.
3. Използвайте 1 супена лъжица масло, за да намажете тавата за печене.
4. Използвайте 1 супена лъжица от какаото, като поръсите всяка страна на тавата.
5. Изсипете тестото в подготвената тава.
6. Използвайте лъжица, за да добавите малко количество от фъстъченото масло в горната част на тестото. Разнесете фъстъченото масло в сладкиша с нож или удобен прибор, така че да се слее с останалата смес.
7. Печете в продължение на 25-30 минути докато сместа придобие форма.
8. Оставете браунитата да изстинат напълно преди да ги разрежете.
EspressoNews