1 февруари: Денят е благоприятен за пътуване, командировки и премествания

194 преглеждания

Луната се движи на празен ход от 11:04 ч. до 22:38 ч.

Четвъртък, 1 февруари. 21-ви Лунен ден продължава до 0:22 ч. на 2 февруари, петък. Енергетиката на 21-ви Лунен ден ни придава храброст, увереност и решителност. Денят е благоприятен за пътуване, командировки и премествания. Много благоприятен ден за смяна на месторабота. През този ден се стремете да бъдете честни и справедливи дори и в дребните неща. 21-ви Лунен ден – сън лъжа.

Луната се движи на празен ход от 11:04 ч. до 22:38 ч. Отрицателното влияние на Луната когато се движи на празен ход /или няма курс/:

- Не се започва нищо ново, никакво ново начинание.

- Не е желателно да се подписват договори, както и други документи.

- Да не се започват делови разговори или преговори.

- Да не се сключва брак.

- Да не се обявява публично намерението за реализиране на някакъв проект.

От 22:38 ч. до 08:29 ч. на 4 февруари, неделя Луната е в знака на Скорпипон.

Когато Луната е в знака на Скорпион, страстите и желанията стават крайни. Податливи сте на мимолетни преживявания и склонни към манипулиране на близкото обкръжение. Междуличностните отношения са трудни, поради липса на отстъпчивост, ревност, повишена чувствителност към обида, капризност и нежелание да се проявят добродетели. През тези дни не са желателни пътувания, сменяне на жилище, както застраховане и социално осигуряване. Не се правят операции на правото черво и половите органи. Не се срязват апцеси. Противопоказни са водни процедури и лечение при екстрасенси. Не се режат бемки. Обострят се депресиите и психическите разстройства. Бъдете внимателни. Добре е да се практикува йога и дишане. Периодът е добър за лечение на ендокринната система, гърлото, горните дихателни пътища, хрема. Може да се оперират сливиците.

В този период, страстите и желанията стават крайни. Хората са податливи на мимолетни преживявания и склонни към манипулиране на близкото обкръжение. Човек проявява отмъстителност и злопаметност. Стремеж към налагане.

Подходящо време за правене на планове, интензивна научна работа, изнасяне на лекции и доклади, проява на компетентност. Дните са благоприятни за покупка на автомобил, техническо оборудване, продукти, произведени от металорежещата и металообработващата промишленост. Периодът е добър за лекуване на ендокринната система (без простатата) и на горните дихателни пътища. Могат да се правят операции на сливиците.

През тези дни не са желателни пътуванията. Да не се сменя жилището и да не се извършват мероприятия по застраховане и социално осигуряване. Не е подходящ период за даване на заеми и за активни полови контакти. Неблагоприятно време за операции на правото черво (само при остри кризи) и на половите органи. Водните процедури са противопоказни. Съзнателно отношение и контрол на чувствата, защото човек е податлив на депресии. Да не се гледат филми на ужасите.

ЧЕТВЪРТЪК се управлява от Юпитер. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Този ден е подходящ за обучение, за разбиране на висшите принципи, за запознаване с духовна литература.Това е ден за контакт с началници и спонсори, за решаване на юридически въпроси. Цветовете на този ден са виолетови и индиго. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В този ден най-добрите храни са картофи, тиква, бамя и млечни продукти.

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук