13 февруари: Добър ден за пътуване

106 преглеждания

Вторник, 13 февруари. 4-ти Лунен ден до 9:23 ч. и 5-ти Лунен ден от 9:23 ч. до 9:46 ч. на 14 февруари, сряда. 5-ти Лунен ден е свързан с определяне на целите и сега е добре да планирате някакви важни промени в живота си. За тези, които могат предварително да преценяват и обмислят всичко, това е благоприятен ден. През този ден е добре да отстоявате собствените принципи и идеали. Ако е необходимо проявете активно чувствата и емоциите си, ще ви разберат правилно. Добър ден за пътуване. 5-ти Лунен ден – уви, никога няма да изживеете този сън наяве. Луната е в знака на Овен до 17:03 ч. на 14 феврури, сряда.

ВТОРНИК е ден на Марс. Трудно ще се заседите на едно място. Марс провокира към незабавни действия. Подходящ за интензивна работа, физическа активност и състезания. Повишена възбудимост и агресивност, невнимание и прибързаност са характерни за този ден. Засилва се склонността към спорове, повишава се травматизма. Възможно е да се оплаквате от главоболие. През този ден предпочитан е червенията цвят.

Какво предрича Вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете Вторник за разбор и изясняване на отношенията – в този ден всичко трябва да се получи нелошо. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. Вторник – домати, червени чушки, репички, лук, чесън, хрян, бяла ряпа, може и спанак.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук