15 февруари: Природата отзивчиво откликва на всяка, дори случайно произнесена на глас дума

168 преглеждания

Цветовете на този ден са виолетови и индиго

Четвъртък, 15 февруари. 6-ти Лунен ден до 10:11 ч. и 7-ми Лунен ден от 10:11 ч. до 10:40 ч. на 16 февруари, петък. В този Лунен ден природата много отзивчиво откликва на всяка, дори случайно произнесена на глас дума. Затова не бива да се говори напразно, и бъдете много внимателни с думите – всичко, казано на глас, може да се претвори в живота. На 7-ми Лунен ден не правете компромиси със съвестта си. При попътен вятър всичко ще върви добре.  Да не се вади зъб, освен при остра инфекция. 7-ми Лунен ден – бъдете внимателни, сънят може да се сбъдне. Луната е в Телец до 21:41 ч. на 16 Февруари, петък.          

ЧЕТВЪРТЪК се управлява от Юпитер. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Този ден е подходящ за обучение, за разбиране на висшите принципи, за запознаване с духовна литература. Това е ден за контакт с началници и спонсори, за решаване на юридически въпроси. Цветовете на този ден са виолетови и индиго. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата.  В този ден най-добрите храни са картофи, тиква, бамя и млечни продукти.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук