27 февруари: Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност

185 преглеждания

През този ден предпочитан е червеният цвят

Вторник, 27 февруари.18-ти Лунен ден  до 21.11 ч. и 19-ти Лунен ден от 21.11 ч. до 22.13 ч. на 28 февруари, сряда. След пълнолунието Луната започва да намалява, т.е. сменя посоката на развитие, което се наблюдава и с всички подвластни на нея процеси. Тялото започва да се чисти и да изхвърля ненужните вещества. Периодът е отличен за започване на диети, почистване на къщата, отказване от вредни навици.                 

19-ти Лунен ден е с тежка и неблагоприятна за човека енергетика. Ако обстоятелствата позволяват останете си в къщи и не ходете никъде. През този ден трябва да бъдете много внимателни с нови идеи и планове  – те по-скоро ще бъдат илюзия. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност. Не сключвайте брак през този ден. Запалете свещ и обходете стаите в  дома си. 19-ти Лунен ден – сънят ще се сбъдне, ако се повтори след три дни. Луната е в знака на Везни до 05.10 ч. на 29 февруари, четвъртък.

ВТОРНИК е ден на Марс. Трудно ще се заседите на едно място. Марс провокира към незабавни действия. Подходящ за интензивна работа, физическа активност и състезания. Повишена възбудимост и агресивност, невнимание и прибързаност са характерни за този ден. Засилва се склонността към спорове, повишава се травматизма. Възможно е да се оплаквате от главоболие. През този ден предпочитан е червеният цвят.

Какво  предрича Вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете Вторник за разбор и изясняване на отношенията – в този ден всичко трябва да се получи нелошо.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. Вторник – домати, червени чушки, репички, лук, чесън, хрян, бяла ряпа, може и спанак.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук