5 февруари: Ден за самовглъбяване и съсредоточаване

133 преглеждания

Вслушайте се във вътрешния си глас

Понеделник, 5 февруари. 24-ти Лунен ден до 3:49 ч. и 25-т Лунен ден от 3:49 ч. до 4:58 ч. на 6 февруари, вторник. Ден на пасивност, усамотение и покой. Активността, прибързаността, суетене и шетане не се препоръчват. Това е ден за самовглъбяване и съсредоточаване. Вслушайте се във вътрешния си глас и всеки знак на съдбата през този ден трябва да се възприема като важно указание.  Не започвайте нищо ново през този ден, а завършете незавършеното. Денят трябва да се посвети на контрола над мислите, собственото си съзнание, със вътрешния си свят. Ден на начало на лечебно гладуване. 25-ти Лунен ден – ще се случи точно обратното на този сън. Луната до 14:10 ч. на 6 февруари, вторник е в знака на Стрелец.

Луната отговаря за ПОНЕДЕЛНИК. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията в този ден. Затова не си струва да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете. През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки. През този ден се повишава чувствителността, но и обидчивостта. Така също е трудно съсредоточаването. Не планирайте сериозни и отговорни задачи.

Понеделник е подходящ за  чистене на дома, връзки с родителите, общуване със семейството, готвене, пазаруване за домакинството. Цветовете, които хармонират на енергията на този ден са светли и сребристо-лунни. Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. В понеделник се препоръчва да се приемат зелени храни - лапад, лобода, зелен боб, маруля, краставица, зеле, а също и царевица.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук