16 февруари: Ден на решителни постъпки

3105 преглеждания

Луната от 17:02 ч. до 21:41 ч. се движи на празен ход

Петък, 16 февруари. 7-ми Лунен ден до 10:40 ч. и 8-ми Лунен ден от 10:40 ч. до 11:17 ч. на 17 февруари, събота. 8-ми Лунен ден е ден на решителни постъпки, покаяние и пречистване с огън /свещ/. Денят може да бъде успешен за онези, които са склонни към авантюри или способни да пожертват себе си. Благоприятен за пътувания и пътешествия. Добър за гладуване и приготвяне на лекарствени препарати за всички болести. 8-ми Лунен ден – скоро очаквайте реализация на съня. Луната от 17:02 ч. до 21:41 ч. се движи на празен ход и преминава в  Близнаци. Ще бъде в знака до 5:26 ч. на 19 февруари, понеделник.

Периодът е добър за обмен на информация. Време за срещи и контакти. Бъдете внимателни и не вземайте необмислени решения и не правете прибързани изказвания. Подходящ момент за общуване и осъществяване на различни видове връзки, но  неблагоприятен за всичко свързано с любовта, брака и партньорството. Не купувайте недвижимо имущество и не продавайте.  Внимавайте да не ви излъжат или измамят. Когато Луната преминава през знака на Близнаци  не е благоприятна за всичко, свързано с любовта, брака и партньорствата.

Не се препоръчва операция на белите дробове, бронхите, трахеята, шийните прешлени, раменните кости и ключиците, костите на китките на ръцете. Не натоварвайте ръцете, плещите. Не правете маникюр и педикюр. Отбягвайте задушни помещения. Добре се отразява всяко енергийно и водно лечение.

ПЕТЪК е денят на Венера – планета на любовта, хармонията, очарованието, дружелюбието и романтиката. Посветете деня на срещи и на отношения, изградени на основата на любов. Петък предразполага към сътрудничество и помирение, ако сте се скарали с някого. Цветовете на този ден са нежно-розови, небесно-сини и  бледо-зелени. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. През този ден хапвайте грах, сусам, ябълки, сини сливи, череши, вишни, ягоди и малини.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук