25 януари: Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си

157 преглеждания

Цветовете на този ден са виолетови и индиго

Четвъртък, 25 януари. 14-ти Лунен ден до 17:01 ч. и 15-ти Лунен ден от 17:01 ч. до 18:07 ч. на 26 януари, петък. На 15-ти Лунен ден се активизират тъмните сили, затова през този ден сме особено уязвими психически. За хората с нестабилна психика и емоции този период е неблагоприятен. Не започвайте през този ден никакви важни дела. Може да имате тежки сънища.

15-ти Лунен ден – не разказвайте на никого този сън.

Луната от 00:59 ч. до 09:38 ч. се движи на празен ход и преминава в Лъв. Ще бъде в знака до 21:12 ч. на 27 януари, събота.

Когато Луната преминава през знака на Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша и имат нужда от обожание и признание. Това са дни на творчество, повишена жизнеспособност и честолюбиви замисли. Появява се желание да проявите щедрост и великодушие, както и да се покровителстват другите. Възможно е да се подадете на хазартни изкушения и желание да рискувате.

Дните са благоприятни за юридически дела и дейности свързани с висшите институции, властите и влиятелни лица. Добро начало за строителство и прилагане на творчески подход в ежедневните работи. Дни за посещение на театър, кино, изложби, музеи и концерти. Добре е за лекуване на кръвоносните съдове и болести на нервната система, както и коленете, ставите и болестите на очите. Могат да се правят хирургически лифтинг и пилинг маски. Подходящо време за подстригване на косата и за процедури, укрепващи здравината на косъма.

Не претоварвайте сърцето и гръбначния. стълб. Не се оперира сърце, артерии и вени, диафрагма, гръдни прешлени, гръдна кост и ребра. Избягвайте напрежение на главния мозък. Хирургическа намеса за отстраняване на разширени вени и капиляри не е желателно. Не правете парна баня и дълбоко почистване на лицето. Нужен е щадящ режим и икономия на физически сили за да не се получи стрес при преминаването на Луната в знака на Дева.

ЧЕТВЪРТЪК се управлява от Юпитер. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Този ден е подходящ за обучение, за разбиране на висшите принципи, за запознаване с духовна литература. Това е ден за контакт с началници и спонсори, за решаване на юридически въпроси. Цветовете на този ден са виолетови и индиго. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В този ден най-добрите храни са картофи, тиква, бамя и млечни продукти.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук