20 февруари: През този ден предпочитан е червеният цвят

574 преглеждания

Какво предрича Вторник в професионално отношение?

Вторник, 20 февруари. 11-ти Лунен ден до 13:48 ч. и 12-ти Лунен ден от 13:48 ч. до 14:52 ч. на 21 февруари, сряда. 12-ти Лунен ден попада в хубавите дни. Ден на милосърдие и състрадание. Енергетиката на деня предразполага да се прави добро. Не се сърдете, не се карайте – да се помирите след това ще бъде много трудно. Не се само съжалявайте, оплаквате или плачете – може за дълго да останете в това състояние. Това е един от най-добрите дни на Лунния месец за сключване на брак, който ще бъде основан на висшата любов. Добре е да се отиде до извор – водата в този ден притежава силни пречистващи свойства. 12-ти Лунен ден – запомнете този сън. Луната  до 15:42 ч. на 21 февруари, сряда, е в знака на Рак.

ВТОРНИК е ден на Марс. Трудно ще се заседите на едно място. Марс провокира към незабавни действия. Подходящ за интензивна работа, физическа активност и състезания. Повишена възбудимост и агресивност, невнимание и прибързаност са характерни за този ден. Засилва се склонността към спорове, повишава се травматизма. Възможно е да се оплаквате от главоболие. През този ден предпочитан е червеният цвят.

Какво предрича Вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете Вторник за разбор и изясняване на отношенията – в този ден всичко трябва да се получи нелошо. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. Вторник – домати, червени чушки, репички, лук, чесън, хрян, бяла ряпа, може и спанак.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук