26 януари: Ден на хармония и духовно пречистване

1530 преглеждания

Един от най-добрите дни за встъпване в брак

Петък, 26 януари. 15-ти Лунен ден до 18:07 ч. и 16-ти Лунен ден от 18:07 ч. до 19:12 ч. на 27 януари, събота. 16-ти Лунен ден е много хубав и чист ден. Ден на хармония и духовно пречистване. Не ви препоръчвам физически упражнения. Въздържайте се от безцеремонно поведение и викане. Запазете спокойствие, не нарушавайте вътрешния комфорт и мир на душата си. Злоба, агресивност, завист проявявани през деня няма да ви бъдат от полза. Денят е добър за приемане на кардинални решения, а за хората на творческия труд – възможно е да възникнат най-добрите идеи. Един от най-добрите дни за встъпване в брак, предвещава хармония.

16-ти Лунен ден – сънят ще се сбъдне и ще ви достави удоволствие.

Луната е в знака на Лъв до 21:12 ч. на 27 Януари, събота.

ПЕТЪК е денят на Венера – планета на любовта, хармонията, очарованието, дружелюбието и романтиката. Посветете деня на срещи и на отношения, изградени на основата на любов. Петък предразполага към сътрудничество и помирение, ако сте се скарали с някого. Цветовете на този ден са нежнорозови, небесносини и бледозелени.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. През този ден хапвайте грах, сусам, ябълки, сини сливи, череши, вишни, ягоди и малини.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук