16 януари: Изостря се интуицията, активират се скритите способности

224 преглеждания

През този ден предпочитан е червеният цвят

Вторник, 16 януари. 5-ти Лунен ден до 10:59 ч. и 6-ти Лунен ден от 10:59 ч. до 17 януари, сряда. 6-ти Лунен ден е добър за научни изследвания, умствени и духовни търсения, за активно усвояване на енергията на Космоса. В този ден се изостря интуицията, активират се скритите способности. Особено ефективни са предсказанията, заниманията с аромати и дихателните упражнения. Ден за придобиване на благодат и любов, смирение и прошка. През шести лунен ден не бива да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, пред себе си или пред другите – всичко трябва да приемате такова, каквото е. Денят е добър за общуване с природата. Добре е през този Лунен ден да чуете мелодичен звън.

6-ти Лунен ден – трябва да запазите в тайна всичко сънувано. Луната от 06:50 ч. до 10:13 ч. на 18 януари, четвъртък е в знака на Овен.

Луната преминавайки през знака на Овен ще ви изпълва с дух на ентусиазъм и с желание за действие. Ще изразявате чувствата и емоциите си моментално и демонстративно. Настроенията бързо ще се променят. Възможно е да нарасне физическата активност и агресията в междуличностните отношения. Времето е подходящо за започване на нови дейности, за работи, които трябва да бъдат свършени бързо. Избягвайте темпераментните избухвания и спорове.

Периодът е неудачен за встъпване в брак, за нова любовна връзка, за сключване на договори, за парични операции и дългосрочни капиталовложения. Не се оперира мозък, очи, нос, външно ухо, устна кухина и зъби. Не натоварвайте главния мозък. Не се лекуват зъби – вадене, протезиране. Не се реже косата. Не се правят никакви манипулации на ушите. Желателно е да не се правят пластични операции на лицето. Дните са добри за лечебни процедури и операции на бъбреците.

ВТОРНИК е ден на Марс. Трудно ще се заседите на едно място. Марс провокира към незабавни действия. Подходящ за интензивна работа, физическа активност и състезания. Повишена възбудимост и агресивност, невнимание и прибързаност са характерни за този ден. Засилва се склонността към спорове, повишава се травматизма. Възможно е да се оплаквате от главоболие. През този ден предпочитан е червеният цвят.

Какво предрича Вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете Вторник за разбор и изясняване на отношенията – в този ден всичко трябва да се получи нелошо.

Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“ Вторник – домати, червени чушки, репички, лук, чесън, хрян, бяла ряпа, може и спанак.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук