7 февруари: Денят е успешен за всякаква работа

91 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 7 февруари. 26-ти Лунен ден до 6:01 ч. и 27-ми Лунен ден от 6:01 ч. до 6:53 ч. на 8 февруари, четвъртък. През този ден е добре да слушате музика, полезни са промените, както и общуването с природата. Денят е успешен за всякаква работа. Ако посветите мислите си на възвишеното, може неочаквано да намерите решение на проблем, който отдавна ви безпокои. Възможно е интуитивно прозрение. 27-ми Лунен ден – сънят ще се сбъдне, ако сте го сънували поне два пъти.

След последната четвърт Луната продължава да изтънява с всеки изминал ден, приближавайки се все повече до Слънцето, когато в мига на Новолунието ще се съединят в мистичен съюз. В природата съответстващото време е зимата. Всички управлявани от Луната дейности са в своя минимум. Понижава се кръвното налягане. В човека се наблюдава емоционален и физически спад, успокоение, безразличие, слаба сексуалност, липса на вдъхновение. Периода е благоприятен за почивка и за поставяне на естествен край на начинанията. В никакъв случай да не се започва нова дейност. Луната до 16:01 ч. на 8 февруари, четвъртък, е в знака на Козирог.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността.През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания – макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук страницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук