21 февруари: Денят е благоприятен за работа в колектив

3770 преглеждания

Луната от 08:32 ч. до 15:42 ч. се движи на празен ход

Сряда, 21 февруари. 12-ти Лунен ден до 14:52 ч. и 13-ти Лунен ден от 14:52 ч. до 15:58 ч. на 22 февруари, четвъртък. На 13-ти Лунен ден могат да се проявят стари проблеми. Денят е благоприятен за работа в колектив, за учене и получаване на нова информация, организиране на контакти. Денят не благоприятства започването на сериозни нови дела. Добре е да се пече хляб. 13-ти Лунен ден – сънят никога няма да се сбъдне.

Луната от 08:32 ч. до 15:42 ч. се движи на празен ход и преминава в Лъв. Ще бъде в знака до 24 Февруари, събота. Когато Луната преминава през знака на Лъв, хората изпитват влечение към удоволствията, разкоша и имат нужда от обожание и признание.  Това са дни на творчество, повишена жизнеспособност и честолюбиви замисли. Появява се желание да проявите щедрост и великодушие, както и да се покровителстват другите. Възможно е да се подадете на  хазартни изкушения и желание да рискувате.

Дните са благоприятни за юридически дела и дейности свързани с висшите институции, властите и влиятелни лица. Добро начало за  строителство и прилагане на творчески подход в ежедневните работи. Дни за посещение на театър, кино, изложби, музеи и концерти. Добре е за лекуване на кръвоносните съдове и болести на нервната система, както и коленете, ставите и болестите на очите. Могат да се правят хирургически лифтинг и пилинг маски. Подходящо време за подстригване на косата и за процедури, укрепващи здравината на косъма.

Не претоварвайте сърцето и гръбначния стълб. Не се оперира сърце, артерии и вени, диафрагма, гръдни прешлени, гръдна кост и ребра. Избягвайте напрежение на главния мозък. Хирургическа намеса за отстраняване на разширени вени и капиляри не е желателно. Не правете парна баня и дълбоко почистване на лицето. Нужен е щадящ режим и икономия на физически сили за да не се получи стрес при преминаването на Луната в знака на Дева.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е  приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте  преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава  за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости. Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук