23 януари: Денят е благоприятен за учене и получаване на нова информация

168 преглеждания

През този ден предпочитан е червеният цвят

Вторник, 23 януари. 12-ти Лунен ден до 14:55 ч. и 13-ти Лунен ден от 14:55 ч. до 15:56 ч. на 23 януари, сряда. На 13-ти Лунен ден могат да се проявят стари проблеми. Денят е благоприятен за работа в колектив, за учене и получаване на нова информация, организиране на контакти. Денят не благоприятства започването на сериозни нови дела. Добре е да се пече хляб. 13-ти Лунен ден – сънят никога няма да се сбъдне. Луната  до 09:38 ч. на 25 януари, четвъртък е в знака на Рак.

ВТОРНИК е ден на Марс. Трудно ще се заседите на едно място. Марс провокира към незабавни действия. Подходящ за интензивна работа, физическа активност и състезания. Повишена възбудимост и агресивност, невнимание и прибързаност са характерни за този ден. Засилва се склонността към спорове, повишава се травматизма. Възможно е да се оплаквате от главоболие. През този ден предпочитан е червеният цвят.

Какво предрича Вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете Вторник за разбор и изясняване на отношенията –  в този ден всичко трябва да се получи нелошо. Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. Вторник – домати, червени чушки, репички, лук, чесън, хрян, бяла ряпа, може и спанак.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук