30 януари: Денят е добър за начало на всякакви дела

175 преглеждания

През този ден предпочитан е червенията цвят

Вторник, 30 януари.19-ти Лунен ден до 22:17 ч. и 20-ти Лунен ден от 22:17 ч. до 23:19 ч. на 31 януари, сряда. Денят е добър за начало на всякакви дела, както големи и важни, така и незначителни. Всичко, което се предприеме, ще има успех. На този ден не е желателно да сте заядливи, горделиви и високомерни. Добре е да си останете в къщи, да се занимавате с домакински работи, със семейството и традициите. Денят не е подходящ за лечение при екстрасенс.

20-ти Лунен ден – сънят ще се сбъдне, ако на сутринта времето е лошо. Луната от 01:21 ч. до 10:05 ч. се движи на празен ход и преминава във Везни. Ще бъде в знака до 22:38 ч. на 1 февруари, четвъртък. Това са дни, в които започва да цари дух на хармония и желание за партньорство. Ставаме миролюбиви и във взаимоотношенията има по-малко конфликти. Хармонията става необходимост. Ще се стремите да бъдете привлекателни, да се обличате добре и да сте с балансирано поведение.

Подходящо време за бракосъчетания и общуване с приятели. Така също добър период за покупко-продажба на предмети на изкуството, музикална апаратура, мебели. Дните са благоприятни за лекуване на уши и зъби, за посещение на фризьорски или козметичен салон.

Когато Луната е в знака на Везни. Не се препоръчват операции на бъбреците, околощитовидните и околобъбречни жлези, пикочен мехур и пикочни легенчета, поясните прешлени. Уязвима е кожата – не се правят манипулации, а само процедури за разкрасяване. Да не се изстискват пъпки, брадавици и циреи. Уязвима е ендокринната система, особено панкреаса. Диабетиците трябва да спазват строга диета. Дните са благоприятни за лекуване на уши и зъби. Неудачно време за търговия с движимо имущество. Необходимо е повишено внимание при шофиране.

ВТОРНИК е ден на Марс. Трудно ще се заседите на едно място. Марс провокира към незабавни действия. Подходящ за интензивна работа, физическа активност и състезания. Повишена възбудимост и агресивност, невнимание и прибързаност са характерни за този ден. Засилва се склонността към спорове, повишава се травматизма. Възможно е да се оплаквате от главоболие. През този ден предпочитан е червенията цвят.

Какво предрича Вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете Вторник за разбор и изясняване на отношенията - в този ден всичко трябва да се получи нелошо.

Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. Вторник – домати, червени чушки, репички, лук, чесън, хрян, бяла ряпа, може и спанак.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук