17 януари: Всичко, казано на глас, може да се претвори в живота

622 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 17 януари. 6-ти Лунен ден до 11:20 ч. и 7-ми Лунен ден от 11:20 ч. до 11:43 ч. на 18 януари, четвъртък. В този Лунен ден природата много отзивчиво откликва на всяка, дори случайно произнесена на глас дума. Затова не бива да се говори напразно, и бъдете много внимателни с думите – всичко, казано на глас, може да се претвори в живота. На 7-ми Лунен ден не правете компромиси със съвестта си. При попътен вятър всичко ще върви добре. Да не се вади зъб, освен при остра инфекция.

7-ми Лунен ден – бъдете внимателни, сънят може да се сбъдне

Луната до 10:13 ч. на 18 Януари, четвъртък е в знака на Овен.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости. Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук