28 февруари: Денят е добър за начало на всякакви дела

133 преглеждания

Луната е въва Везни до 05:10 ч. на 29 февруари

Сряда, 28 февруари. 19-ти Лунен ден до 22:13 ч. и 20-ти Лунен ден от 22:13 ч. до 23:18 ч. на 29 февруари, четвъртък. Денят е добър за начало на всякакви дела, както големи и важни, така и незначителни. Всичко, което се предприеме, ще има успех. На този ден не е желателно да сте заядливи, горделиви и високомерни. Добре е да си останете в къщи, да се занимавате с домакински работи, със семейството и традициите. Денят не е подходящ за лечение при екстрасенс.  20-ти Лунен ден – сънят ще се сбъдне, ако на сутринта времето е лошо. Луната е в знака на Везни до 05:10 ч. на 29 февруари, четвъртък.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е  приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте  преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава  за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости. Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук