8 февруари: Един от най-благоприятните дни на Лунния месец

137 преглеждания

Денят е предназначен за земни дела

Четвъртък, 8 февруари. 27-ми Лунен ден  до 6:53 ч. и 28-ми Лунен ден от 6:53 ч. до 7:35 ч. на 9 февруари, петък. Това е един от най-благоприятните дни на Лунния месец, много чист, светъл и хармоничен ден. Не нарушавайте хармонията с груби действия. През този ден бъдете с приповдигнато настроение, добри мисли и намерения. Денят е предназначен за земни дела – може да си купите нов дом, да направите ремонт, да засадите полезни растения. Денят е благоприятен за медитация, самопознание и отваряне на всички чакри. Може да осъзнаете висшият смисъл на вашето съществование. 28-ми Лунен ден – сънят може да ви заблуди.

Луната  от 09:54 ч. до 16:01 ч. се движи на празен ход и преминава във Водолей. Ще бъде в знака до 15:44 ч. на 10 февруари, събота. Дните когато Луната е в знака  на Водолей могат да се очакват  големи изненади. Ще бъдете склонни да допускате грешки, които водят до недобри резултати както в кариерата така и в деловата работа. Възможно е да се самозалъгвате и да не обръщате достатъчно внимание на фактите, да живеете във въображаем свят. Ще сте склонни да се самозаблуждавате. 

Прекрасно време за всичко свързано с техниката и за закупуване на електроника. Добре е за смяна на жилището, за развлечения Не се оперират очи, глезени и вени. Не се започва ново лечение и нови лекарства. Имунитета е слаб. Дните са подходящи за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, зрение, слуха, водни и други процедури за стимулиране на кръвообращението.

ЧЕТВЪРТЪК се управлява от Юпитер. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Този ден е подходящ за обучение, за разбиране на висшите принципи, за запознаване с духовна литература. Това е ден за контакт с началници и спонсори, за решаване на юридически въпроси. Цветовете на този ден са виолетови и индиго. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В този ден най-добрите храни са картофи, тиква, бамя и млечни продукти.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук