9 февруари: Избягвайте фалшивите и ненужни връзки

3702 преглеждания

Луната е в знака на Водолей до 15:44 ч. на 10 февруари

Петък, 9 февруари. 28-ми Лунен ден до 7:35 ч. и 29-ти Лунен ден от 7:35 ч. до 00:59 ч. на 10 февруари, събота. 29-ти Лунен ден попада в лошите дни на Лунния месец. Това е време на черните безлунни нощи, когато се сгъстява астралната мъгла. Намалява енергията. Необходимо е да се погрижите за надеждна защита. Избягвайте фалшивите и ненужни връзки, досадните и безполезни хора, а също да се избавите от мрачните мисли и тъгата. През този ден дори мислено не бива да градите никакви планове, не бива да започвате нови дела. По-добре е да се занимавате с дома, домакинството, с не много важни неща. Не бива да вярвате на никакви обещания, предсказания, прогнози. Може да се правят равносметки. Не е желателно да се занимавате с гадаене и други фини практики. Запалете свещи, кандила и опушете помещенията с благовония. 29-ти Лунен ден – в скоро време сънят ще се сбъдне. Луната е в знака на Водолей до 15:44 ч. на 10 февруари, събота. 

ПЕТЪК е денят на Венера – планета на любовта, хармонията, очарованието, дружелюбието и романтиката. Посветете деня на срещи и на отношения, изградени на основата на любов. Петък предразполага към сътрудничество и помирение, ако сте се скарали с някого. Цветовете на този ден са нежно-розови, небесно-сини и  бледо-зелени. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. През този ден хапвайте грах, сусам, ябълки, сини сливи, череши, вишни, ягоди и малини.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук