6 февруари: Не говорете напразно, защото съществува опасност да изразходвате енергията си

137 преглеждания

Вторник е ден на Марс

Вторник, 6 февруари. 25-ти Лунен ден до 4:58 ч. и 26-ти Лунен ден от 4:58 ч. до 6:01 ч. на 7 февруари, сряда. Критичен ден, през който сте предразположени към конфликти. Не говорете напразно, защото съществува опасност да изразходвате енергията си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Бъдете с повишено внимание, има голяма вероятност от грабеж и загуби. 26-ти Лунен ден – напълно несправедлив сън. Луната от 07:07 ч. до 14:10 ч. се движи на празен ход и преминава в знака на Козирог.

Отрицателното влияние на Луната когато се движи на празен ход /или няма курс/:

- Не се започва нищо ново, никакво ново начинание;

- Не е желателно да се подписват договори, както и други документи;

- Да не се започват делови разговори или преговори;

- Да не се сключва брак;

- Да не се обявява публично намерението за реализиране на някакъв проект.

Луната от 14:10 ч до 16:01 ч. на 8 януари е в знака на Козирог. Преминавайки през знака, Луната прави хората сковани и затруднява проявата на емоциите им. Замислят се върху материалните страни на живота и желаят резултатите да са незабавни. Хората са по-склонни да проявяват ред и дисциплина. Човек се стреми към умереност, спокойствие и порядък.

Периодът е благоприятен за сериозни и добре обмислени дейности, за научна работа и за общуване със специалисти. Дните са добри за екскурзии в планината. Може да се извършва покупкопродажба на недвижими имоти. Не е подходящ за бракосъчетания, начало на нови връзки и за искане повишение в службата.

Не се препоръчват операции на костите, ставите и колената. Не се лекуват зъби и всичко свързано с тях. Не се правят процедури, свързани с жлъчния мехур, с обмяната на веществата и кожата. Костите в този период са уязвими – стават по-крехки. Когато Луната е в Козирог не се ходи при чакръкчии за наместване на кости или лекуване на гръбначния стълб. Периода е подходящ за операции на стомаха, лечение на гастрит и язва.

ВТОРНИК е ден на Марс. Трудно ще се заседите на едно място. Марс провокира към незабавни действия. Подходящ за интензивна работа, физическа активност и състезания. Повишена възбудимост и агресивност, невнимание и прибързаност са характерни за този ден. Засилва се склонността към спорове, повишава се травматизма. Възможно е да се оплаквате от главоболие. През този ден предпочитан е червенията цвят.

Какво предрича Вторник в професионално отношение? В този ден е възможно да се появи работа, която изисква от вас максимум физически усилия, в краен случай вървете „да воювате“ с неизправните доставчици, с капризни клиенти или в краен случай може да смъмрите подчинените си. Ако сте миролюбив човек, оставете Вторник за разбор и изясняване на отношенията – в този ден всичко трябва да се получи нелошо. Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. Вторник – домати, червени чушки, репички, лук, чесън, хрян, бяла ряпа, може и спанак.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук