15 януари: Добре е да планирате някакви важни промени в живота си

229 преглеждания

Денят е добър за пътуване

Понеделник, 15 януари. 4-ти Лунен ден до 10:36 ч. и 5-ти Лунен ден от 10:36 ч. до 10:59 ч. на 16 януари, вторник. 5-ти Лунен ден е свързан с определяне на целите и сега е добре да планирате някакви важни промени в живота си. За тези, които могат предварително да преценяват и обмислят всичко, това е благоприятен ден. През този ден е добре да отстоявате собствените принципи и идеали. Ако е необходимо проявете активно чувствата и емоциите си, ще ви разберат правилно. Добър ден за пътуване.

5-ти Лунен ден – уви, никога няма да изживеете този сън наяве.

Луната до 06:50 ч. на 16 Януари, вторник е в знака на Риби.

Луната отговаря за ПОНЕДЕЛНИК. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията в този ден. Затова не си струва да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете. През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки. През този ден се повишава чувствителността, но и обидчивостта. Така също е трудно съсредоточаването. Не планирайте сериозни и отговорни задачи.

Понеделник е подходящ за  чистене на дома, връзки с родителите, общуване със семейството, готвене, пазаруване за домакинството.

Цветовете, които хармонират на енергията на този ден са светли и сребристолунни.

Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. В понеделник се препоръчва да се приемат зелени храни - лапад, лобода, зелен боб, маруля, краставица, зеле, а също и царевица.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук