29 януари: Понеделник е подходящ за чистене на дома, връзки с родителите, общуване със семейството

135 преглеждания

До 10:05 ч. на 30 януари, Луната е в знака на Дева

Понеделник, 29 януари. 18-ти Лунен ден до 21:16 ч. и 19-ти Лунен ден от 21:16 ч. до 22:17 ч. на 30 януари, вторник. След пълнолунието Луната започва да намалява, т.е. сменя посоката на развитие, което се наблюдава и с всички подвластни на нея процеси. Тялото започва да се чисти и да изхвърля ненужните вещества. Периодът е отличен за започване на диети, почистване на къщата, отказване от вредни навици.        

19-ти Лунен ден е с тежка и неблагоприятна за човека енергетика. Ако обстоятелствата позволяват останете си в къщи и не ходете никъде. През този ден трябва да бъдете много внимателни с нови идеи и планове – те по-скоро ще бъдат илюзия. Не сключвайте договори и не поемайте никаква отговорност. Не сключвайте брак през този ден. Запалете свещ и обходете стаите в дома си. 19-ти Лунен ден – сънят ще се сбъдне, ако се повтори след три дни. До 10:05 ч. на 30 януари, вторник, Луната е в знака на Дева.

Луната отговаря и за ПОНЕДЕЛНИК. Нейният променлив характер определя честата смяна на настроенията и спадовете на енергията в този ден. Затова не си струва да се започва нещо ново. Рискувате да се забъркате в нещо грандиозно, а след час няма да знаете как да спрете. През първия ден на седмицата по-добре се заемете с работа, която не изисква силна съсредоточеност, иначе неизбежно ще допуснете маса грешки. През този ден се повишава чувствителността, но и обидчивостта. Така също е трудно съсредоточаването. Не планирайте сериозни и отговорни задачи.

Понеделник е подходящ за чистене на дома, връзки с родителите, общуване със семейството, готвене, пазаруване за домакинството. Цветовете, които хармонират на енергията на този ден са светли и сребристо-лунни. Съветите на Петър Дънов – „яжте определена храна през всеки ден от седмицата“. В понеделник се препоръчва да се приемат зелени храни – лапад, лобода, зелен боб, маруля, краставица, зеле, а също и царевица.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук