31 януари: Стремете да бъдете честни и справедливи

679 преглеждания

Луната е във Везни до 22:38 ч. на 1 февруари

Сряда, 31 януари. 20-ти Лунен ден до 23:19 ч. и 21-ви ден от 23:19 ч. до 0:22 ч. на 2 февруари, петък. Енергетиката на 21-ви Лунен ден ни придава храброст, увереност и решителност. Денят е благоприятен за пътуване, командировки и премествания. Много благоприятен ден за смяна на месторабота. През този ден се стремете да бъдете честни и справедливи дори и в дребните неща. 21-ви Лунен ден – сън лъжа. Луната е във Везни до 22:38 ч. на 1 февруари, четвъртък.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости. Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук