18 януари: Денят е добър за гладуване

680 преглеждания

Цветовете на този ден са виолетови и индиго

18 януари, четвъртък! 7-ми Лунен ден до 11:43 ч. и 8-ми Лунен ден от 11:43 ч. до 12:09 ч. на 19 януари, петък.

8-ми Лунен ден е ден на решителни постъпки, покаяние и пречистване с огън /свещ/. Денят може да бъде успешен за онези, които са склонни към авантюри или способни да пожертват себе си. Благоприятен за пътувания и пътешествия. Денят е добър за гладуване и приготвяне на лекарствени препарати за всички болести.

8-ми Лунен ден – скоро очаквайте реализация на съня.

Луната от 10:13 ч. до 15:59 ч. на 20  януари, събота е в знака на Телец.

Преминавайки Луната през знака на Телец, хората се настройват на материалистична вълна. Появява се необходимост от сигурност и от защита. Човек е склонен да проявява чувство за собственост към вещи, към партньори и към финанси. Зараждат се чувства и емоции, които са дълбоки и трайни. Човек е възприемчив към красотата на природата и към силата на майката Земя.

При Луна в Телец е препоръчително да се започват дейности, изискващи продължително време за реализация или оставащи трайна следа в човешкия живот - брак, любов, партньорство, съдружия. Добро време за зачатие. Много благоприятен период за процедури, лекуващи кожата на главата, за заздравяване и боядисване на побелели коси. Време за лечение и профилактика на половите органи, за лечение на гинекологични заболявания.

Неблагоприятни дни за поемане на рискове и за дейности изискващи бързо вземане на решения. Уязвими са шията, гърлото, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Да не се пристъпва към хирургически интервенции на тези места. Не се правят операции на гърлото, шията и хранопровода. Не е желателно да се правят козметични операции за премахване на бенки. Храната да се подбира внимателно, защото има опасност от хранителни отравяния.

ЧЕТВЪРТЪК се управлява от Юпитер. Засилва се желанието да сме великодушни, справедливи, да разширяваме кръгозора си, да тръгнем на далечен път. Този ден е подходящ за обучение, за разбиране на висшите принципи, за запознаване с духовна литература. Това е ден за контакт с началници и спонсори, за решаване на юридически въпроси.

Цветовете на този ден са виолетови и индиго.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В този ден най-добрите храни са картофи, тиква, бамя и млечни продукти.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук