14 февруари: Изостря интуицията, активират се скритите способности

127 преглеждания

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри

Сряда, 14 февруари. 5-ти Лунен ден до 9:46 ч. и 6-ти Лунен ден от 9:46 ч. до 10:11 ч. на 15 февруари, четвъртък. 6-ти Лунен ден е добър за научни изследвания, умствени и духовни търсения, за активно усвояване на енергията на Космоса. В този ден се изостря интуицията, активират се скритите способности. Особено ефективни са предсказанията, заниманията с аромати и дихателните упражнения. Ден за придобиване на благодат и любов, смирение и прошка. През шести лунен ден не бива да изразявате недоволството си от живота, от обстоятелствата, пред себе си или пред другите – всичко трябва да приемате такова, каквото е. Денят е добър за общуване с природата. Добре е през този Лунен ден да чуете мелодичен звън. 6-ти Лунен ден – трябва да запазите в тайна всичко сънувано. Луната от 12:22 ч. до 17:03 ч.  се движи на празен ход и преминава в Телец. Ще бъде в знака до 21:41 ч. на 16 февруари, петък.        

Преминавайки Луната през знака на Телец,  хората се настройват на материалистична вълна. Появява се необходимост от сигурност и от защита. Човек е склонен да проявява чувство за собственост към вещи, към партньори и към финанси. Зараждат се чувства и емоции, които са дълбоки и трайни. Човек е възприемчив към красотата на природата и към силата на майката Земя.

При Луна в Телец е препоръчително да се започват дейности, изискващи продължително време за реализация или оставащи трайна следа в човешкия живот - брак, любов, партньорство, съдружия. Добро време за зачатие. Много благоприятен период за процедури, лекуващи кожата на главата, за заздравяване и боядисване на побелели коси. Време за лечение и профилактика на половите органи, за лечение на гинекологични заболявания.

Неблагоприятни дни за поемане на рискове и за дейности изискващи бързо вземане на решения. Уязвими са шията, гърлото, ендокринната система и най-вече щитовидната жлеза. Да не се пристъпва към хирургически интервенции на тези места. Не се правят операции на гърлото, шията и хранопровода. .Не е желателно да се правят козметични операции за премахване на бенки. Храната да се подбира внимателно, защото има опасност от хранителни отравяния.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е  приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава  за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости.

Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри. Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук