24 януари: Денят е удачен за пътуване и промени свързани с работата

687 преглеждания

До 09:38 ч. на 25 януари, Луната е в знака на Рак

Сряда, 24 януари. 13-ти Лунен ден до 15:56 ч. и 14-ти Лунен ден от 15:56 ч. до 17:01 ч. на 25 януари, четвъртък. Дела започнати на 14-ти Лунен ден, като правило се отдават с лекота и завършват успешно. Всяка важна работа е най-добре да се започва на този Лунен ден. Обръщайте внимание на знаци и сигнали идващи при вас. Вслушвайте се в съветите, които ви дават. Дори съветите на непознати хора могат да бъдат полезни през този ден. Денят е удачен за пътуване и промени свързани с работата. Полезна е всякаква физическа работа. 14-ти Лунен ден – след седмица очаквайте сбъдване на съня.

Пълнолунието продължава два дни преди и два дни след точната фаза на 25 януари в 19:55 ч. Луната е осветена изцяло от слънчевите лъчи и е на 5 градуса и 15 минути в знака на Лъв, а Слънцето е на 5 градуса и 15 минути в знака на Водолей. Светлината е надделяла над тъмнината, активността над пасивността. Земята се намира между Луната и Слънцето, като при това Луната е максимално отдалечена от Слънцето. Това прави Лунния принцип изключително активен и всички области, които са под негово влияние се насищат енергия и се активизират. Емоциите са в своя максимум, подсъзнанието също се възбужда (безсъние, лунатизъм, ярки сънища, бълнуване), повишава се сексуалността, отприщва се въображението и полета на фантазията, пробуждат се страховете. Затова за хората с нестабилна психика и емоции този период е неблагоприятен. Всички физиологични процеси, протичащи в организма се намират в своя максимум. Трябва да се избягват операциите, защото ще бъдат съпроводени с обилно кървене. Луната до 09:38 ч. на 25 януари, четвъртък е в знака на Рак.

СРЯДА е денят на Меркурий, осъществява връзките, подпомага общуването, любознателността, съобразителността и подвижността. През този ден добре се усвоява информацията, макар че отрицателната страна е приказливост, повърхностност, нервна възбудимост и разпиляване. Не планирайте преговори, срещи, пътувания - макар и плодотворен, този ден е твърде пренатоварен. В сряда трябва да се внимава за дишането и ръцете, свежият въздух е задължителен. След работа по-добре побъбрете по телефона, спомнете си за стари познати, или просто ги поканете на гости. Цветовете подходящи за този ден са шарени и пъстри.

Съветите на Петър Дънов – яжте определена храна през всеки ден от седмицата. В сряда най-добре се усвояват морковите, крушите, лимоните и всички жълти плодове като пъпеш, праскова и жълта джанка.

Източник: Мариана Лулчева

Можете да запишете час за консултация, като изпратите лично съобщение във Фейсбук стрницата на Мариана Лулчева – https://www.facebook.com/MarianaAstrology

EspressoNews

Последвайте EspressoNews във Фейсбук